Massage i Karlskrona Kommun med omnejd

Massage är en behandlingsform som är godkänt för friskvård och som har positiva hälsoeffekter på många plan. Tack vare kunskap om kroppens anatomi tillsammans med medvetna rörelser och tryckpunkter så kan jag som utbildad massör anpassa behandlingen efter dina behov och eventuell problematik. Vissa människor önskar en avkopplande och skön massage medan andra önskar mer djupgående behandling. Jag erbjuder även mini massage som är för barn mellan 8-12 år. Då använder jag svensk klassisk massage fast med mjukare och lättsammare rörelse som ger avslappning och välbefinnande. Effekterna av massage kan exempelvis vara avslappning i kroppen, lugn och ro, bättre sömn, minskad ångest och stärker immunförsvaret.

Svensk klassisk massage

Det här är en behandling som är avslappnande, ökar blodcirkulationen och frigör så kallad lugn- och ro hormonet, oxytocin. Oxytocin har en stor roll i framkallande av fysisk avslappning och psykisk välbefinnande. För att vi ska må bra och hålla oss friska är det viktigt att fylla på oxytocin nivåerna och då är massage en effektiv och välgörande metod. Svensk klassisk massage kan vara djupgående som löser upp spänningar i kroppen eller en behaglig och skön avslappnande massage att komma ner i varv. Jag anpassar behandlingen utefter just dina behov och eventuell problematik.

Hotstone Massage

Grunden till het sten massage är svensk klassisk massage.
Behandlingen är effektiv för att lösa upp spänningar. Musklerna slappnar av och blod- och lymfcirkulationen ökar. Under behandlingen använder jag mig av varma stenar som placeras på din kropp samt uppvärmda mindre lavastenar att massera med. Tyngden av stenarna gör att du kommer ner i varv och känner fullkomlig avslappning. Det här är en fantastiskt skön och uppskattad behandling, speciellt när man känner sig frusen och stel. Vi avslutar med en skön ansiktsmassage.

Företagsmassage

Vill ni satsa mer på friskvård på din arbetsplats? Om du och ditt företag önskar att jag kommer till er och ger massage så gör jag gärna det. Behandlingen består av svensk klassisk massage. Allt fler upplever stress i arbetslivet och många av dagens sjukskrivningar beror på stressrelaterade sjukdomar såsom depression och utmattning. Beröring i form av massage kan minska stress hos individer vilket har positiva effekter för både det fysiska och mentala måendet. Eftersom det har en gynnsam inverkan på personalens hälsa och allmänna välmående gynnas både den enskilda individen och hela gruppen. Kontakta mig så kan vi planera för ett upplägg som fungerar på bästa sätt. Jag vänder mig till kunder i Karlskrona kommun med omnejd.